Hoe bak ik brood

stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden

Emmanuel Hadjiandreou

€ 22,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, … lees meer
Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood.
Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende bro¬den opleveren. Ook leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurde¬semstarter je eigen zuurdesembroden te maken.

Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een inter¬nationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.
ISBN 9789023013730
Uitgever Becht
Jaar 2013
Pagina's 176
Auteur Emmanuel Hadjiandreou
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 262x223x23
Gewicht (gram) 1033

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Hoe bak ik brood

Hoe bak ik brood

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, …