Patisserie en een ander fijn gebak

Eddie Benghanem

€ 29,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, … lees meer
In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade...

Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie.

Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint met een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg... en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef.

Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker.

Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto's: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen...
ISBN 9789022334461
Uitgever Manteau
Jaar 2017
Pagina's 580
Auteur Eddie Benghanem
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 312x260x53
Gewicht (gram) 3438

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Patisserie en een ander fijn gebak

Patisserie en een ander fijn gebak

In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, …