Homemade sausage

recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden

Chris Carter; James Peisker

€ 15,00

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven … lees meer
Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.

In het boek vindt u:

stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken
klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen
de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken
ISBN 9789048315529
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2017
Pagina's 160
Auteur Chris Carter; James Peisker
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 262x210x17
Gewicht (gram) 761

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Homemade sausage

Homemade sausage

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven …