Sous vide: Koken onder hoge druk

gevacumeerd koken onder druk

Thomas Keller; Jonathan Benno; Corey Lee; Sebastien Rouxel; Susie Heller; Michael Ruhlman; Amy Vogler

€ 39,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. … lees meer
Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
ISBN 9789045212364
Uitgever Karakter Uitgevers BV
Jaar 2017
Pagina's 304
Auteur Thomas Keller; Jonathan Benno; Corey Lee; Sebastien Rouxel; Susie Heller; Michael Ruhlman; Amy Vogler
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 276x276x23
Gewicht (gram) 1836

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Sous vide: Koken onder hoge druk

Sous vide: Koken onder hoge druk

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. …