Het mayonaise boek

geschiedenis techniek recepten

Robin Heetkamp; Ties Robben; Ria Geraets-Heijen

€ 15,45

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de … lees meer
Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer!



Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk?



Het Mayonaise Boek is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde. En natuurlijk sluit Het Mayonaise Boek af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.
ISBN 9789082686708
Uitgever Jean Bâton Mayonaise / Glasbest
Jaar 2017
Pagina's 89
Auteur Robin Heetkamp; Ties Robben; Ria Geraets-Heijen
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 217x215x14
Gewicht (gram) 414

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het mayonaise boek

Het mayonaise boek

Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de …