Modernist Cuisine

€ 525,00

Tijdelijk niet leverbaar, wordt geleverd zodra weer op voorraad

Borrowing techniques from the laboratory, pioneering chefs at world-renowned restaurants such as elBulli, The Fat Duck, Alinea and wd-50 have incorporated a deeper understanding of science and cooking technology in culinary art. This is a 6-volume, 2,438 page set that is destined to reinvent cooking. The 3,200 original images make the science bit clear and engaging lees meer
ISBN 9780982761007
Uitgever Modernist Cuisine
Jaar 2011
Taal Engels
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 460x405x375
Gewicht (gram) 22880

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Modernist Cuisine

Modernist Cuisine

Borrowing techniques from the laboratory, pioneering chefs at world-renowned restaurants such as elBulli, The Fat Duck, Alinea and wd-50 have incorporated a deeper understanding of science and cooking technology in culinary art. This is a 6-volume, 2,438 page set that is destined to reinvent cooking. The 3,200 original images make the science bit clear and engaging