Van haver tot gort

Ingrid Hofstra

€ 25,00

Niet online bestelbaar

Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij … lees meer
Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht, dik, vloeibaar gerecht dat je maakt door granen, meel of peulvruchten in water of melk te koken'. Elke cultuur kent z'n eigen unieke papklassiekers en zelfs sterrenchefs zetten het op hun menu's. Van grød, risotto en congee tot gortepap, kheer en vispipuuro. Ingrid Hofstra bewijst met 60 seizoensgebonden recepten dat pap geschikt is voor elk moment van de dag en je er eindeloos mee kunt variëren.
ISBN 9789048840205
Uitgever Carrera
Jaar 2017
Pagina's 224
Auteur Ingrid Hofstra
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 257x197x27
Gewicht (gram) 1030

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Van haver tot gort

Van haver tot gort

Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij …