Slow Cooking

langzaam het lekkerst

Danny Jansen

€ 9,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken … lees meer
De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.
ISBN 9789492440112
Uitgever DEX Publishers
Jaar 2017
Pagina's 96
Auteur Danny Jansen
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 206x204x13
Gewicht (gram) 394

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Slow Cooking

Slow Cooking

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken …