Hete kolen compleet

Jeroen Hazebroek; Leonard Elenbaas

€ 34,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green … lees meer
Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green
Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en Hete kolen - het receptenboek, behandelt niet alleen de nieuwste technieken, maar biedt ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kolen compleet up-to-date uitleg voor elk merk kamado,
vijf nieuwe kooktechnieken en twintig nieuwe recepten. Hete kolen compleet is
de nieuwe bijbel voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur.
Sinds 2007 is hij eigenaar van Het Kookvuur, een bedrijf dat zich bezighoudt
met catering, demonstraties en workshops met kamado's. Leonard Elenbaas
is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg
op locatie van het Westland tot in Azië.
ISBN 9789059568358
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar 2018
Pagina's 304
Auteur Jeroen Hazebroek; Leonard Elenbaas
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 276x223x31
Gewicht (gram) 1433

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Hete kolen compleet

Hete kolen compleet

Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green …