Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

€ 39,02

Tijdelijk niet leverbaar, wordt geleverd zodra weer op voorraad

A first book by the acclaimed chef from New York's Chez Panisse distills decades of professional experience into four simple elements that if properly applied can lead to better results in the kitchen, in a reference complemented by 100 essential remedies and dozens of variations lees meer
ISBN 9781476753836
Uitgever Veltman Distributie Import Books
Jaar 2017
Pagina's 469
Taal Engels
Uitvoering Hardback
Formaat (mm) 231x196x36
Gewicht (gram) 1269

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Salt, Fat, Acid, Heat

Salt, Fat, Acid, Heat

A first book by the acclaimed chef from New York's Chez Panisse distills decades of professional experience into four simple elements that if properly applied can lead to better results in the kitchen, in a reference complemented by 100 essential remedies and dozens of variations