Time

een jaar & een dag in de keuken

Gill Meller

€ 15,00

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe … lees meer
Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door de dag én door de seizoenen, van vers en licht tot warm en troostrijk.

Begin de dag met gebakken eieren op zuurdesembrood of perziken met salie, gerookt spek & honing. Lunch met gestoomde voorjaarsgroenten met zonnebloempitten of bospaddenstoelensoep met cider & blauwschimmelkaas. Geniet van de laatste avondzon onder het genot van koolraappuree met gebakken worst en een pruimen-amandeltaart met steranijs & vanille.

Gill Meller gelooft dat tijd maken om te koken één van de belangrijkste dingen in het leven is. Elk hoofdstuk in dit boek vertegenwoordigt de momenten waarop we bijna altijd in de keuken te vinden zijn. Dit boek is een ode aan de keuken en alles waar deze voor staat, met eenvoudige seizoensgerechten en lekkere dingen om te eten.
ISBN 9789461431967
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2018
Pagina's 320
Auteur Gill Meller
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 257x195x38
Gewicht (gram) 1296

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Time

Time

Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe …