Bakbasics

Alle recepten, bereidingen & vaktermen

Danny Capon; Christophe Declercq; Wim Denduyver; Hendrik Deschacht; Edwin Gesquiere

€ 16,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Vijf leraars van de gastronomische school Ter Groene Poorte in Brugge maakten deze schitterende … lees meer
Vijf leraars van de gastronomische school Ter Groene Poorte in Brugge maakten deze schitterende compilatie van alle basisrecepten die zij hun leerlingen bijbrengen.Alle elementen uit de bakkerij en de banketbakkerij, alle kneepjes om suikerwerk vorm te geven, alle zoete chocoladestukjes en de lekkerste ijssmaken komen ruimschoots aan bod. Bovendien zorgt een handige index ervoor dat je makkelijk de recepten terugvindt.
ISBN 9789401456722
Uitgever Lannoo
Jaar 2018
Auteur Danny Capon; Christophe Declercq; Wim Denduyver; Hendrik Deschacht; Edwin Gesquiere
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 221x145x15
Gewicht (gram) 359

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Bakbasics

Bakbasics

Vijf leraars van de gastronomische school Ter Groene Poorte in Brugge maakten deze schitterende …