Wildbijbel

Werken met wild

Peter Klosse

€ 33,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te … lees meer
Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild
ISBN 9789048844845
Uitgever Carrera
Jaar 2018
Pagina's 464
Auteur Peter Klosse
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 218x162x49
Gewicht (gram) 1309

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Wildbijbel

Wildbijbel

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te …