Fris Frituren
Angela Prins
Ode aan de frituur …
lees meer
Ode aan de frituur
De frituur kennen we allemaal.
We houden van de smaak, de kleur, de geur en de knapperige korst. Het is altijd feest als er “frituurtjes”
zijn om uit te delen. Een gefrituurde snack is altijd en overal populair. Maar frituren: hoe doe je dat eigenlijk?
Dit boek neemt je mee in de wereld van de frituur.
Als je de heerlijke recepten uit Fris Frituren maakt, kun je gerechten op tafel zetten die in een restaurant niet zouden misstaan. Niet alleen zetten wij traditionele snacks en gerechten weer op de kaart, maar presenteren ook nieuwe gerechten. Van eierbal tot gefrituurde zoute haring, het staat er allemaal in.
Angela Prins
“In 1937 liet schrijver en journalist Johan Willem Werumeus Buning ons land uitgebreid kennis maken met de vreugde van het frituren via zijn beroemde kookboek “100 avonturen met een pollepel”. Hij schreef destijds: “De praktijk van de frituur is zo veelzijdig dat men er een apart kookboek aan zou kunnen wijden.” Nu, nota bene tachtig jaar na dato, etaleert dit fraaie kookboek van Angela Prins eindelijk de verpletterende veelzijdigheid van frituren in volle glorie.”
Nederlands Frituurcentrum
Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
ISBN |
9789082887402 |
Uitgever |
Nederlands Frituurcentrum |
Jaar |
2018 |
Pagina's |
320 |
Auteur |
Angela Prins |
Taal |
Nederlands |
Uitvoering |
Paperback / softback |
Druk |
1 |
Formaat (mm) |
240x190x28 |
Gewicht (gram) |
932 |
Bezorginformatie
|
Wij bezorgen uw bestelde boeken zo snel mogelijk en versturen deze per Post.nl.
Zodra een boek verzonden wordt, ontvangt u per e-mail een track/trace code, waarmee u de verzending van uw boek(en) kunt volgen.
Indien op voorraad, bezorgen wij de volgende dag (vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis.) Als wij een boek voor u moeten laten drukken (POD) of voor u moeten bestellen, kan de levering 5-10 dagen vragen. Rechts bij de bestelknop treft u een leveringsindicatie per boek aan.
Voor een volledig overzicht van leveringsindicaties zie hier.