Eet als een expert

Met meer dan 150 makkelijke recepten

Marijke Berkenpas; Liesbeth Smit; Gaby Herweijer; Jolien Klamer

€ 24,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. … lees meer
Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!


I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.
ISBN 9789021571539
Uitgever Kosmos Uitgevers
Jaar 2018
Pagina's 176
Auteur Marijke Berkenpas; Liesbeth Smit; Gaby Herweijer; Jolien Klamer
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 12
Formaat (mm) 244x191x17
Gewicht (gram) 644

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Eet als een expert

Eet als een expert

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. …