Sous-Vide koken thuis

VacuUmgaren voor maximaal smaakbehoud

Steven Sanders; Sabrina Crijns

€ 28,50

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een … lees meer
Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een perfect gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron.

In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de kooktechniek, de apparatuur, de voordelen, de ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor sous-vide. Daarna volgen meer dan 75 recepten die laten zien hoe makkelijk je het vacuümgaren onder de knie krijgt. En zodra je van het malse vlees, de sappige vis of de smaakvolle groenten hebt geproefd, wil je ze nooit meer anders bereiden. Buikspek met bierlak en zilveruitjes, Gevulde kipfilet, Fris slaatje van crunchy eendenborst, Perfect gegaarde zalm met een romige dillesaus, Tarbot met prei en tomatenconfit, Rozemarijnaardappeltjes, Witloof met sinaasappel, Rabarber met amandelkruim… Komt het water je al in de mond?
ISBN 9789022336014
Uitgever Manteau
Jaar 2019
Pagina's 224
Auteur Steven Sanders; Sabrina Crijns
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 247x177x26
Gewicht (gram) 855

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Sous-Vide koken thuis

Sous-Vide koken thuis

Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een …