Grandi gusti

De allermooiste gerechten uit de Zuid-Italiaanse keuken

Katie Parla

€ 12,50

Niet online bestelbaar

Katie Parla is culinair journalist en betovert haar lezers met een culinaire liefdesbrief aan het … lees meer
Katie Parla is culinair journalist en betovert haar lezers met een culinaire liefdesbrief aan het zuiden van Italië. Lees over de levendige, op eten gerichte cultuur en proef de mooiste versies van populaire maar ook bijna vergeten, authentieke gerechten die zo typerend zijn voor de minder ontdekte streken van Italië.

Koken en eten zijn diepgeworteld in de Italiaanse cultuur. Maar net als de maatschappij is ook de keuken enorm gevarieerd. In heel Italië worden verse producten en heldere smaken gewaardeerd, maar het zuiden onderscheidt zich met zijn rustieke, romantische keuken. Na het succes van Parla’s eerste boek, Tasting Rome, reisde Katie Parla naar Basilicata, Calabrië, Campania, Molise en Puglia, om via het voedsel de streken echt goed te leren kennen. De 85 originele en vernieuwde recepten omvatten de unieke regionale gerechten en ingrediënten.

Dit boek geeft meer dan wat lezers verwachten van de Italiaanse keuken (mozzarella, tomaten, koffie, vis en natuurlijk pasta). Geniet van mooie gerechten, bijzondere verhalen, culturele wetenswaardigheden en persoonlijke ontdekkingen, waar je alleen achter komt als een echte kenner je die vertelt. Kortom: ‘beleef’ en ‘proef’ Zuid-Italië met het lezen van dit boek.
ISBN 9789045219738
Uitgever Karakter Uitgevers B.V.
Jaar 2019
Pagina's 256
Auteur Katie Parla
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 247x177x26
Gewicht (gram) 880

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Grandi gusti

Grandi gusti

Katie Parla is culinair journalist en betovert haar lezers met een culinaire liefdesbrief aan het …