Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Jean Beddington

€ 39,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon … lees meer
Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.

Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.
ISBN 9789045219431
Uitgever Karakter Uitgevers B.V.
Jaar 2019
Pagina's 176
Auteur Jean Beddington
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 259x185x28
Gewicht (gram) 1100

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Bouillon

Bouillon

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon …