Bakken zonder gluten

Meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers

Emmelou Green

€ 25,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... … lees meer
Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.

Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten
van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
ISBN 9789461317148
Uitgever Forte Uitgevers B.V.
Jaar 2019
Pagina's 240
Auteur Emmelou Green
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 247x176x25
Gewicht (gram) 852

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Bakken zonder gluten

Bakken zonder gluten

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... …