Over charcuterie

Meneer Wateetons

€ 31,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, … lees meer
In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
ISBN 9789048845347
Uitgever Carrera
Jaar 2019
Pagina's 288
Auteur Meneer Wateetons
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 257x196x32
Gewicht (gram) 1300

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Over charcuterie

Over charcuterie

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, …