Het zeewier kookboek

€ 6,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken … lees meer
Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van
Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.

Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk
aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het goed voor de darmen en een goede bron van mineralen.

In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen
van dit veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook
recepten voor heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen
en salades tot popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.
ISBN 9789048317660
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2019
Pagina's 128
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 218x156x15
Gewicht (gram) 412

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken …