Bruis

Fermenteer zelf natuurlijk bruisende gezonde en non-alcoholische dranken

Barbara Serulus; Elise van Iterson

€ 18,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een … lees meer
Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass.
Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken
een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil consumeren én een probiotische boost wil geven aan zijn lichaam. Dit boek vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken eigenhandig te brouwen thuis. Je vindt heldere recepten die stap-voor-stap geïllustreerd worden, behapbare wetenschappelijke informatie over het fermentatieproces en sappige anekdotes over de herkomst van deze bijzondere drankjes.
ISBN 9789063695538
Uitgever BIS Publishers
Jaar 2019
Pagina's 144
Auteur Barbara Serulus; Elise van Iterson
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 215x156x16
Gewicht (gram) 330

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Bruis

Bruis

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een …