Een ode aan groenten

boordevol recepten, technieken & tips

Alice Zaslavsky

€ 40,00

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

GENOMINEERD VOOR KOOKBOEK VAN HET JAAR 2021! … lees meer
GENOMINEERD VOOR KOOKBOEK VAN HET JAAR 2021!

Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren zijn veel groenten ook geschikt om te konfijten, schroeien, roosteren, frituren, stoven of karamelliseren.

Niet alleen het toepassen van diverse bereidingswijzen levert verrassende resultaten op, ook kennis over smaakcombinaties. Rode biet past perfect bij daikon, citrus of walnoten. Combineer prei met ansjovis of karwijzaad of venkel met sinaasappel en Parmezaan. De innovatieve recepten zijn maakbaar voor iedereen en overheerlijk: radijsjes uit de oven met kruidenboter of raapjes in cider met een crumble van zuurdesembrood. Serveer geroosterde radicchio met een dressing van kappertjes en zure kersen of broccolisteaks met tkemali.

Dit standaardwerk geeft bewaar- en conserveertips en handige weetjes en adviezen van bekende chef-koks. De recepten zijn niet allemaal vegetarisch maar zijn makkelijk te transformeren zodat iedereen kan meegenieten: van aardpeer tot en met zoete aardappel.
ISBN 9789461432506
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2021
Pagina's 488
Auteur Alice Zaslavsky
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 269x210x50
Gewicht (gram) 2032

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Een ode aan groenten

Een ode aan groenten

GENOMINEERD VOOR KOOKBOEK VAN HET JAAR 2021! …