Kruiden kweken koken

Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten

Lode Claus; Michiel Van Colenberghe

€ 24,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun … lees meer
Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij.
Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 35 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken. Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.
ISBN 9789401483193
Uitgever Lannoo
Jaar 2022
Pagina's 168
Auteur Lode Claus; Michiel Van Colenberghe
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 247x202x25
Gewicht (gram) 737

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Kruiden kweken koken

Kruiden kweken koken

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun …