Basic vis
Dit boek bevat alles wat je moet weten over koken met vis. Met klassiekers en alles over duurzame vissen, bijzondere schelpdieren, schaaldieren.
lees meer
Dit boek bevat alles wat je moet weten over koken met vis. Uiteraard staan de lekkere klassiekers er in, zoals bouillabaisse, gegrilde sardines en gevulde pijlinktvis. Daarnaast lees je alles over duurzame vissen, bijzondere schelpdieren (probeer de scheermessen eens!) en allerlei soorten schaaldieren, zoals steurgarnalen, roskammen en kreeften. + een heel handige rubriek om je wegwijs te maken in het aanbod van de visboer. + standaardkooktijden voor het bereiden van smakelijke alikruiken en langoustines al dente. + een reportage over strandvissen en tips over wat je moet doen bij springvloed!
Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
ISBN |
9789089895226 |
Uitgever |
Terra - Lannoo, Uitgeverij |
Jaar |
2012 |
Taal |
Nederlands |
Uitvoering |
Paperback / softback |
Druk |
1 |
Formaat (mm) |
287x174x19 |
Gewicht (gram) |
788 |
Bezorginformatie
|
Wij bezorgen uw bestelde boeken zo snel mogelijk en versturen deze per Post.nl.
Zodra een boek verzonden wordt, ontvangt u per e-mail een track/trace code, waarmee u de verzending van uw boek(en) kunt volgen.
Indien op voorraad, bezorgen wij de volgende dag (vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis.) Als wij een boek voor u moeten laten drukken (POD) of voor u moeten bestellen, kan de levering 5-10 dagen vragen. Rechts bij de bestelknop treft u een leveringsindicatie per boek aan.
Voor een volledig overzicht van leveringsindicaties zie hier.