Choco, noga & fudge

Sara Aasum Hultberg

€ 16,50

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

In dit boek onthult Sara Aasum Hultberg alle geheimen van de patissier, zodat je thuis de perfecte … lees meer
In dit boek onthult Sara Aasum Hultberg alle geheimen van de patissier, zodat je thuis de perfecte zelfgemaakte noga, karamel, fudge, toffee en chocoladebrokken kunt serveren.

Maak je eigen toffee en karamel in plaats van snoep uit de winkel. Neem als verjaardagscadeautje heerlijke Franse noga mee en presenteer chocoladetruffels met gekaramelliseerde noten bij de koffie. Maak je ijs helemaal af met witte chocoladebrokken met rood fruit & citroen en zelfgemaakte karamelsaus. Of maak klassieke toffee in een modern jasje. Dit boek bevat recepten voor zowel klassieke als moderne traktaties die gemaakt zijn van boter, suiker, slagroom, chocolade, noten en vruchten - allemaal puur natuur!
ISBN 9789462501454
Uitgever Forte culinair
Jaar 2016
Pagina's 110
Auteur Sara Aasum Hultberg
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Formaat (mm) 232x201x16
Gewicht (gram) 526

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Choco, noga & fudge

Choco, noga & fudge

In dit boek onthult Sara Aasum Hultberg alle geheimen van de patissier, zodat je thuis de perfecte …