Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer

van vlees, vis, groente en nog veel meer

Ardie a. Davis

€ 7,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan! … lees meer
Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan!

Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.

Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!

'Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.'
‒ Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin
ISBN 9789048316502
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2018
Pagina's 128
Auteur Ardie a. Davis
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 210x210x17
Gewicht (gram) 493

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer

Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer

Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan! …