Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding

Bruno Doucet

€ 49,50

Tijdelijk niet leverbaar, wordt geleverd zodra weer op voorraad

?In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam … lees meer
?In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit van oorsprong Franse boek toont Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht: van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructie voor de bereiding.Doucet laat zowel klassiekers uit de Franse keuken zien als nieuwe recepten voor o.a. soepen, terrines en stoofschotels. De 85 gevarieerde recepten in dit boek zijn geschikt voor iedereen: de ervaren én de minder ervaren wildeter.
ISBN 9789089897985
Uitgever Terra
Jaar 2019
Pagina's 384
Auteur Bruno Doucet
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 293x229x34
Gewicht (gram) 2148

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Wild

Wild

?In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam …