De Italiaanse keuken van Amallfi

Zonovergoten recepten van de magische kust

Ursula Ferrigno

€ 27,50

In herdruk, binnenkort weer bestelbaar

In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. … lees meer
In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. ‘De Italiaanse keuken’ is in feite een lappendeken van lokale en regionale keukens.

De familie van de vermaarde top-kok Ursula Ferrigno komt uit het zuiden van Italië, net ten zuiden van Napels: de Amalfikust. De streek staat wereldwijd bekend als een van de mooiste plekken van Italië: adembenemende wegen die omhoog kronkelen over de heuvels, pastelkleurige huizen die overhellen richting zee, terrassen omgeven door bloemen en achter elke bocht bomen die bijna omvallen onder het gewicht van de meest zalige citroenen ter wereld.
Ontdek de heerlijke gerechten die deze streek te bieden heeft. Groentegerechten spelen hier de hoofdrol en vlees en vis worden vaak gecombineerd. Dit verleidelijke boek bevat 75 heerlijke recepten, die met aandacht en zorg zijn bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Daarnaast bevat het boek verhalen over de eetcultuur en de tradities van de regio en prachtige foto’s van de omgeving.

Geniet van de heerlijkste gerechten, van eenvoudige antipasti tot pane , pizza en pasta, tot de piatti principali , contorni en de zo belangrijke dolci.
ISBN 9789493300590
Uitgever Edicola Culinair
Jaar 2023
Pagina's 192
Auteur Ursula Ferrigno
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 261x207x22
Gewicht (gram) 1008

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De Italiaanse keuken van Amallfi

De Italiaanse keuken van Amallfi

In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. …