Heerlijk bakken zonder gluten of melk

zorgeloos genieten van de lekkerste koekjes, cakes, taarten en desserts

Alice Laffont; Laure Laffont; Jean Pommier; Philippe Rapaport

€ 17,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak … lees meer
Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak en taart. Als u zelf iets wilt bakken is er immers in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt dat u niet mag eten.
In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten zonder gluten of melk. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.
ISBN 9789044743104
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Jaar 2015
Pagina's 112
Auteur Alice Laffont; Laure Laffont; Jean Pommier; Philippe Rapaport
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 225x167x9
Gewicht (gram) 333

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Heerlijk bakken zonder gluten of melk

Heerlijk bakken zonder gluten of melk

Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak …