Hete pepers

Chilipeper planten, oogsten, verwerken en eten

Jeroen Hazebroek

€ 30,99

Niet online bestelbaar

In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestselllerauteur Jeroen Hazebroek met het zaaien en opkweken … lees meer
In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestselllerauteur Jeroen Hazebroek met het zaaien en opkweken van 25 rassen en 4 soorten. Natuurlijk ontbreken tips over verzorging, voeding en het bestrijden van plagen niet.
Hete pepers wordt gepeperd door interviews met professionals in de groeisector en de verwerkende industrie. Daarnaast geeft Hazebroek talloze recepten voor sambals en hot sauces en geeft hij tips om de pepers te drogen, roken, in te maken of te fermenteren. Ten slotte presenteren 15 gastkoks recepten uit hun eigen cultuur, zoals de Indonesische, Surinaamse en Noord-Afrikaanse keuken. Dat zijn bekende koks, maar ook professionals en thuiskoks met hun favoriete familierecept.
ISBN 9789059568723
Uitgever Fontaine Uitgevers
Jaar 2019
Pagina's 192
Auteur Jeroen Hazebroek
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 278x222x22
Gewicht (gram) 963

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Hete pepers

Hete pepers

In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestselllerauteur Jeroen Hazebroek met het zaaien en opkweken …