Filters

Geactiveerde filters:
Jaar
Uitgever
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Snel bekijken
    € 19,99 Op voorraad

    Dit handboek bevat onder meer handleidingen voor het vangen, slachten en bereiden van kip, meerkoet, varken, rivierkreeft en cavia, en recepten voor het zelf maken van (moedermelk)kaas, salami, gedroogde ham, bier, cola-prosecco, 'prisonwine' en sterkedrank. Geschreven door Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder en Tijs Koelemeijer.

    € 19,99
    Op voorraad

  • Snel bekijken
    € 27,50
    € 34,99

    Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug.

    € 27,50 € 34,99
    Tijdelijk in prijs verlaagd!

Toont 1 - 2 van de 2 items