Een kleine geschiedenis van pasta

Hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

Luca Cesari

€ 27,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Een kleine geschiedenis van pasta van culinair historicus Luca Cesari is een verrassende combinatie van levendige culinair-historische verhalen en onverwachte recepten van bekende pastagerechten. lees meer
Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken.
Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese?
In Een kleine geschiedenis van pasta belicht culinair historicus Luca Cesari op verhalende wijze de ontstaansgeschiedenis van de tien favoriete pastagerechten. Niet alleen in Italië, maar wereldwijd. De schat aan prachtige verhalen vult hij aan met verschillende recepten. Zowel de klassieke, de populairste als de innovatiefste varianten van deze bekende gerechten komen voorbij.
Een kleine geschiedenis van pasta van Luca Cesari is een verrassende combinatie van levendige culinair-historische verhalen en onverwachte recepten van bekende pastagerechten.
ISBN 9789026356469
Uitgever Ambo|Anthos
Jaar 2021
Pagina's 304
Auteur Luca Cesari
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 223x147x29
Gewicht (gram) 492

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Een kleine geschiedenis van pasta

Een kleine geschiedenis van pasta

Een kleine geschiedenis van pasta van culinair historicus Luca Cesari is een verrassende combinatie van levendige culinair-historische verhalen en onverwachte recepten van bekende pastagerechten.