Smaak van Sicilië

zonnige en zinderende recepten van een uniek mediterraan eiland

Ursula Ferrigno

€ 20,00

Niet online bestelbaar

De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis vonden in … lees meer
De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis vonden in de Griekse, Romaanse, Arabische en Spaanse overheersingen. Veel vis, verse vruchten en een grote variëteit aan de meest heerlijke groenten.

Ursula Ferrigno, schrijfster van onder meer de eerder verschenen bestsellers 'Trattoria' en 'Italië Thuis' dook in de geschiedenis en oorsprong van de Siciliaanse keuken en selecteerde de meest onweerstaanbare recepten.

Naast salades, vis & vlees, soepen & pasta's , ook veel aandacht voor brood en desserts. Ieder recept is helder beschreven, gemakkelijk te maken en schitterend gefotografeerd.

Een tongstrelend kookboek en zonder meer een ode aan het mooie eiland!
ISBN 9789492500090
Uitgever Edicola Culinair
Jaar 2017
Pagina's 160
Auteur Ursula Ferrigno
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 264x227x22
Gewicht (gram) 997

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Smaak van Sicilië

Smaak van Sicilië

De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis vonden in …