Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Karen Adler; Judith Fertig

€ 7,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Hout op voorraad? Zou wel moeten! … lees meer
Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.
ISBN 9789048316496
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2018
Pagina's 128
Auteur Karen Adler; Judith Fertig
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 210x210x17
Gewicht (gram) 503

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Hout op voorraad? Zou wel moeten! …