Het handboek van de slager

Arthur le Caisne

€ 27,00

Niet online bestelbaar

Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je … lees meer
Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je vlees voor een steak tartare beter in blokjes snijden dan fijnhakken? Wat is er zo bijzonder aan Japanse wagyu? En vooral: hoe bereid je het?Arthur Le Caisne geeft met kennis van zaken en humor antwoord op al deze vragen in Het handboek van de slager. Hij bespreekt niet alleen vlees van rund en kalf, lam, varken, gevogelte en wild - maar ook de materialen en technieken. De verschillende rassen, benodigdheden en bereidingswijzen komen in
woord en beeld aan bod en bovendien bevat het handboek 25 internationale recepten die elke vleesliefhebber moet kunnen maken, van boeuf bourguignon en pastrami tot pulled pork. Met dit boek wordt elke thuiskok een
volleerd slagersknecht.
ISBN 9789059569942
Uitgever Fontaine Uitgevers
Jaar 2019
Pagina's 240
Auteur Arthur le Caisne
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 248x191x27
Gewicht (gram) 932

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het handboek van de slager

Het handboek van de slager

Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je …