Hoe je een brood laat rijzen

En verliefd wordt op zuurdesem

Roly Allen

€ 17,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft … lees meer
Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste
technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.
ISBN 9789492938350
Uitgever BIS Publishers B.V.
Jaar 2020
Pagina's 112
Auteur Roly Allen
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 211x165x15
Gewicht (gram) 313

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Hoe je een brood laat rijzen

Hoe je een brood laat rijzen

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft …