Vis

70 soorten vis en zeevruchten in 90 recepten

Gaël Orieux

€ 49,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

?Vis is een culinaire bijbel van bijna 400 pagina's die lezers bekendmaakt met uiteenlopende soorten … lees meer
?Vis is een culinaire bijbel van bijna 400 pagina's die lezers bekendmaakt met uiteenlopende soorten vis, schaal- en schelpdieren en laat zien hoe je deze tot de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Aan de hand van 90 recepten, die geschikt zijn voor iedere thuiskok, verheft de Franse chef Gaël Orieux deze schatten uit de zee tot gastronomische hoogstandjes op je bord.Het eerste deel van het boek bevat duidelijke beschrijvingen en prachtige foto's van alle gebruikte soorten. In het tweede deel worden de recepten onderverdeeld in meerdere thema's: bouillons/soepen, gefrituurde vis/fritters, thuis roken, curry's/kruiden en eenvoudig/geraffineerd. Daarbij legt Gaël Orieux stap voor stap de belangrijkste technieken uit, zoals fileren en het openen van oesters, en geeft hij informatie over seizoenen en visgebieden.
ISBN 9789089898289
Uitgever Terra
Jaar 2020
Pagina's 383
Auteur Gaël Orieux
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 293x227x32
Gewicht (gram) 2176

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Vis

Vis

?Vis is een culinaire bijbel van bijna 400 pagina's die lezers bekendmaakt met uiteenlopende soorten …