De chocolade bar

maak je eigen chocoladerepen

Anne-Marij de Koning

€ 14,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je … lees meer
De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je
eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers
als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél
lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of
maak chocoladerepen met fruit: combineer pure
chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en
pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en
gesuikerde gember.

Leer de methodes om chocolade op temperatuur te
brengen: tableren op een marmeren plaat of de
‘ent’-methode met behulp van au bain-marie.
Wat voor invloed hebben het cacaopercentage
en de herkomst op de smaak van chocolade en welke
chocolade is geschikt voor welk type reep?

De recepten zijn verdeeld over vijf hoofdstukken: de
klassiekers, frisse en fruitige chocoladerepen, super
crunchy chocoladerepen, chocoladerepen die op
je tong smelten (pure chocolade fudge met braam
& hazelnoot) en last but not least chocoladerepen
gebaseerd op taart. Dus ga aan de slag en maak een
reep met gekaramelliseerde noten & sesam of een
ruby roze chocoladereep met blauwe bessen.
ISBN 9789461432643
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2021
Pagina's 104
Auteur Anne-Marij de Koning
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 236x184x18
Gewicht (gram) 541

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De chocolade bar

De chocolade bar

De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je …