Het kleine boek voor sauzen

warm, koud, hartig en zoet

Thomas Feller

€ 18,50

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Een goede saus is het puntje op i of de kers op de … lees meer
Een goede saus is het puntje op i of de kers op de
taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans
en brengt ingrediënten samen. Met Het kleine boek
voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis
en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende
sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise,
hollandaise en crème anglaise.

Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken
van goede bouillons, fonds en het bereiden van de
perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van
ketchup, chimichurri en teriyaki. Het kleine boek voor
sauzen geeft bovendien goede uitleg over technieken
als deglaceren en monteren en geeft tips & trucs
zoals het voorkomen van schiften en hoe je sauzen
perfect kan binden.

Met dit boek grijp je nooit meer mis bij het maken van
een goede tomatencoulis, chocoladesaus of pittige en
spicy Aziatische sauzen, pastasauzen, beurre noisette,
roux en ansjovissaus. Met duidelijke uitleg over
kooktechnieken en -apparatuur en ingrediënten.
ISBN 9789461432636
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2021
Pagina's 144
Auteur Thomas Feller
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 263x195x17
Gewicht (gram) 636

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het kleine boek voor sauzen

Het kleine boek voor sauzen

Een goede saus is het puntje op i of de kers op de …