Keuken van Sou

Good food based on your mood

Soumia Aattaoui

€ 26,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Hoe je je voelt, beïnvloedt wat je wil eten. De populaire foodblogger Soumia Aattaoui nam dit als … lees meer
Hoe je je voelt, beïnvloedt wat je wil eten. De populaire foodblogger Soumia Aattaoui nam dit als uitgangspunt voor haar kookboek Keuken van Sou. Het doel? Jou gerechten aanreiken waar je op dat moment nood aan hebt. Het resultaat? Een kookboek met zeventig verrukkelijke en originele recepten, ingedeeld naargelang jouw gemoed.

Eten dat troost. Eten dat energie geeft. Eten dat nostalgisch maakt. Eten dat mensen samenbrengt. Eten dat doet dromen over verre oorden. Eten om te delen. Keuken van Sou bevat het allemaal. Geïnspireerd door de wereldkeuken, met een bijzondere aandacht voor haar Marokkaanse roots, geeft Soumia aan elk recept een moderne en eigenzinnige twist. Van batbot bocadillo en biryani, over chicken tikka masalabroodjes en mac & cheese fajita’s, tot wortelcakecookies en churrosrolls: elk gerecht is om duimen en vingers bij af te likken.

Bovendien zijn de recepten geschreven met een vleugje humor. Soumia’s kenmerkende woordgrapjes en geestige verhaaltjes zullen ongetwijfeld een glimlach op jouw gezicht toveren. Lach, eet en geniet!

Soumia Aattaoui is het gezicht achter de succesvolle blog en Instagrampagina Keuken van Sou. Als klein meisje was ze al niet weg te slaan uit de keuken. Koken en bakken is voor haar als ademen en knipperen met de ogen: het gaat vanzelf en ze kan niet zonder. Haar passie en liefde voor eten brengt zij op een creatieve manier over die aanstekelijk werkt.
ISBN 9789464341195
Uitgever Uitgeverij Vrijdag
Jaar 2022
Pagina's 192
Auteur Soumia Aattaoui
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 257x206x24
Gewicht (gram) 894

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Keuken van Sou

Keuken van Sou

Hoe je je voelt, beïnvloedt wat je wil eten. De populaire foodblogger Soumia Aattaoui nam dit als …