Rauwe vis

60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, pokebowls en andere gerechten

Carrie Solomon

€ 24,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van … lees meer
Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol. Met Rauwe vis maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse poké bowls, Peruaanse céviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.
ISBN 9789089899194
Uitgever Terra
Jaar 2022
Pagina's 160
Auteur Carrie Solomon
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 232x176x22
Gewicht (gram) 588

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Rauwe vis

Rauwe vis

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van …