Zelf kaas maken

Van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas

Morgan McGlynn

€ 29,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Zelf kaas maken laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en … lees meer
Zelf kaas maken laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en kleverig tot heerlijk stinkend. Aan bod komen onder andere mozzarella en ricotta, de zoute en veelzijdige halloumi, feta en paneer, een smeltende Zwitserse kaas, een gerijpte cheddar en brie. Als je de eenvoudige stap voor stap instructies en deskundige tips van Morgan McGlynn volgt, leer je hoe je een ambachtelijke kaasmaker kunt worden! Het boek legt de basis van het productieproces uit, inclusief alle benodigdheden om van start te gaan. Het bevat een gids voor melksoorten en het seizoenskarakter van kaas. Ook vind je bij sommige kazen beknopte profielen van gespecialiseerde kaasmakers, waaronder Old Amsterdam.
ISBN 9789089899163
Uitgever Terra
Jaar 2022
Pagina's 224
Auteur Morgan McGlynn
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 258x217x22
Gewicht (gram) 996

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Zelf kaas maken

Zelf kaas maken

Zelf kaas maken laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en …