BBQ Kamado - Fire, Food & Friends

Techniek, know-how en recepten

Fabian Beck; Giuseppe Messina; Rob Reinkemeyer; Stephan Stohl

€ 9,99

In herdruk, binnenkort weer bestelbaar

Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden. lees meer
Zo fraai als het uiterlijk is, zijn ook de kwaliteiten van de keramische barbecue: grillen, koken - hij kan het allemaal. Alleen het bedienen ervan is wat ingewikkelder dan bij de bekende open barbecue en daarvoor is enige basiskennis wel nodig.

Dit boek is zeer geschikt voor kamado-beginners en iedereen die de aanschaf van een keramische barbecue overweegt.
ISBN 9789036644860
Uitgever Rebo Productions
Jaar 2022
Pagina's 128
Auteur Fabian Beck; Giuseppe Messina; Rob Reinkemeyer; Stephan Stohl
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 260x210x16
Gewicht (gram) 604

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

BBQ Kamado - Fire, Food & Friends

BBQ Kamado - Fire, Food & Friends

Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.