Nieuwe oogst

De Nederlandse keuken van nu

Ralph Dahlhaus

€ 39,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je … lees meer
Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene klassieke vis- of vleesgerecht? Of je die bloemkoolbladeren nou echt niet voor iets kunt gebruiken? Laat je dan inspireren door de chef-kok van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Ralph Dahlhaus, en zijn team. In Nieuwe oogst delen zij hun favoriete recepten en tips en tricks waarmee jij als (beginnende) thuiskok de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten volgens de principes van Dutch Cuisine: lekker, lokaal, duurzaam en gezond. Smul met de seizoenen en beperk voedselverspilling en -kilometers. Maar bovendien: zet de heerlijkste internationale gerechten met een Nederlandse draai op tafel zonder uren in de keuken te hoeven staan.
ISBN 9789089899521
Uitgever Terra
Jaar 2023
Pagina's 192
Auteur Ralph Dahlhaus
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 288x228x15
Gewicht (gram) 1321

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Nieuwe oogst

Nieuwe oogst

Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je …