Koken met zeewier

Ruim 50 gezonde gerechten met de zilte smaak van de zee

Anne Fleur Sanders; Anya van de Wetering

€ 19,99

Momenteel niet leverbaar, publicatie in voorbereiding. Geschatte publicatiedatum 05-06-2024.

Zeewier bevat de zogenaamde vijfde smaak, 'umami' en heeft een positief effect op je gezondheid … lees meer
Zeewier bevat de zogenaamde vijfde smaak, 'umami' en heeft een positief effect op je gezondheid omdat het vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede vetten bevat. In ons land zijn zo’n 12 verschillende soorten verkrijgbaar, die zich van elkaar onderscheiden in smaak, uiterlijk en bereidingswijze. Het ene wier is heerlijk om rauw te eten, het andere is gekookt of gebakken op z'n best. In dit boek zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze recepten waarmee de wieren per soort perfect tot hun recht komen. Koken met zeewier bevat verrassende recepten met een combinatie van wieren met vis, schaal- en schelpdieren, vegetarische gerechten, en ook vernieuwende combinaties zoals zee-meringues en gekonfijte zeewier. Een boek dat inspireert om direct aan de slag te gaan met zeewier!
ISBN 9789401446334
Uitgever Lannoo
Jaar 2024
Pagina's 192
Auteur Anne Fleur Sanders; Anya van de Wetering
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Koken met zeewier

Koken met zeewier

Zeewier bevat de zogenaamde vijfde smaak, 'umami' en heeft een positief effect op je gezondheid …