Scampi

Over reuzengarnalen mét en zonder kop

Stefan Ruysschaert

€ 25,00

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Wie houdt er niet van scampi diabolique of scampi in lookboter? Scampi zijn lekker, niet duur, en … lees meer

Wie houdt er niet van scampi diabolique of scampi in lookboter? Scampi zijn lekker, niet duur, en heel snel klaar. Er staan honderden recepten voor scampi of gamba’s op het internet. Dit boek bevat een selectie van deze recepten en legt het verschil uit tussen scampi, gamba’s, langoustines, langoesten en andere reuzengarnalen.

Probeer eens scampi gefl ambeerd met Ricard. Of waarom niet scampi met Elixir d’Anvers? Of Scampi met Marsala. Want het geheim zit hem in de lekkere saus…

Stefan Ruysschaert is beroepshalve met fi scaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijke gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook “quidquid discis tibi discis”.

ISBN 9789046612675
Uitgever Maklu, Uitgever
Jaar 2024
Pagina's 110
Auteur Stefan Ruysschaert
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 3
Formaat (mm) 242x162x10
Gewicht (gram) 212

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Scampi

Scampi

Wie houdt er niet van scampi diabolique of scampi in lookboter? Scampi zijn lekker, niet duur, en …