Foundations of Flavor - The Noma Guide to Fermentation

Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables

€ 42,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing … lees meer
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
ISBN 9781579657185
Uitgever Workman Publishing
Jaar 2018
Pagina's 456
Taal Engels
Uitvoering Hardback
Formaat (mm) 258x182x44
Gewicht (gram) 1172

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Foundations of Flavor - The Noma Guide to Fermentation

Foundations of Flavor - The Noma Guide to Fermentation

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing …