De lekkerste jam & confituur bijbel

De beste technieken, bereidingstips en recepten

SANDRINE MAQUET

€ 34,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de … lees meer

Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de populaire klassiekers tot verrassende combinaties. Je leert niet alleen hoe je de lekkerste jam, chutney, compote en marmelade maakt, maar ook hoe je je potten moet vullen en bewaren, welke benodigdheden je in je keuken moet hebben en wat je kan doen als het niet helemaal lijkt te lukken.


Sandrine Maquet leerde als kind van haar oma Marie-Rose jam maken. Ze werkt al jaren als chef en haar overheerlijke creaties vallen vaak in de prijzen.



ISBN 9789044768428
Uitgever Centrale Uitgeverij Deltas
Jaar 2025
Pagina's 176
Auteur SANDRINE MAQUET
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 257x204x25
Gewicht (gram) 835

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De lekkerste jam & confituur bijbel

De lekkerste jam & confituur bijbel

Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de …