Pasta Masterclass

Handboek voor het maken van saus, pastadeeg en pastasoorten; met én zonder pastamachine

Mateo Zielonka

€ 29,95

Momenteel niet leverbaar, publicatie in voorbereiding. Geschatte publicatiedatum 14-11-2025.

Hét handboek voor de pastaliefhebber … lees meer
Hét handboek voor de pastaliefhebber

Met Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken van
pasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg,
glutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basis
van kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg.
Met de stap-voor-stapinstructies in woord en beeld
krijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpasta
en diverse pastavormen echt onder de knie: met én
zonder pastamachine.

Draai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgens
serveert met een saus van raapsteeltjes of
maak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuld
pastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukt
het je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken
-zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maak
anolini met een vulling van mortadella en dragon,
gegaard en opgediend in een krachtige bouillon.

Met veel aandacht voor het juiste keukenequipment
zoals het werken met de pastamachine of de pasta
extruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, de
corzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg je
niet alleen het maken van perfect pastadeeg onder de
knie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van het
bekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijke
mezzelune.
ISBN 9789461433497
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2025
Pagina's 256
Auteur Mateo Zielonka
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Pasta Masterclass

Pasta Masterclass

Hét handboek voor de pastaliefhebber …